HTML

Eletem Kinaban

Friss topikok

  • Weili: Koszi Yi laoshi! :) Igyekszek is mindenhez pozitivan hozzaallni. Kihivasok vannak, dehat valahogy ... (2009.10.04. 06:33) Hirek roviden (nehez lesz, de megprobalom)
  • Szenti: Szia Viki! Légyszi reagálj gyorsan az emailemre:)! (2009.09.23. 16:57) KTV
  • Weili: Bocs az osszevissza betukert, megtrefalt szobatarsnom cseles azsiai billentuuzete, mindenestre ami... (2009.09.14. 10:22) Hogy mikbe is keveredhet az ember Kinaban
  • rekatona: Mi is ugyanezt tapasztaljuk a taxisokkal kapcsolatban Shanghaiban: teljesen elpofátlanodtak. Csúcs... (2009.08.13. 13:54) Elso nap

Linkblog

Mar megint...

2009.10.16. 13:37 Weili

Gyakran hallani, hogy a buta ember a sajat karan, az okos masen tanul. En egyik kategoriba sem tartozok, mert en egyikbol sem.

Persze nem kene magamat hibaztatnom, mert igazabol 3 honap ittlet utan nincs sok valasztasom olyan tekintetben, hogy elmegyek-e hajat festetni, vagy nem.

Szoval elmentem.

Volt mar Kinaban korabban kek foltos szoke hajam, a legelso probalkozasnal pedig voros szoke meliros...

Az ide elso probalkozas is szoke es voros lett, csak a csikok itt horizontalisak, es csupan ketto van beloluk... A tovenel vorosesszoke, a tobbi szep szoke.

Ebbol most azt kovetkezik, hogy a kovetkezo alkalommal meg kek alapon lesz szoke foltos?

Na mindegy, sajnos mindig igy jarok, az idealis az lenne, ha hazajarnek fodraszhoz, de annal meg a szuper draga, feltehetoleg viszonylag jo nyugati fodraszat is olcsobb, es en meg azt sem engedhetem meg magamnak, mivel korulbelul 600 yuannel kezdodnek az araik. Azaz olyan 18 000 Ft-nal.

Igy marad a fura szinosszeallitas, es a tudat, hogy ennel mar csak tarkabb es meghokkentobb lehet.

Azert megprobalom viccesen felfogni a dolgot. :) Na jo, ez olyan gyenge mosoly volt, hogy abba is hagyom az irast.

Tanulsag: Mindenki becsulje meg a fodraszat, meg ha ugyetlen is, mert lehetne rosszabb! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaesen.blog.hu/api/trackback/id/tr501454101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása